Wat COVID-19 betekent voor Hoogwegt

Categorieën: Nieuws

De situatie rond COVID-19 betekent ook voor Hoogwegt drukke tijden en nieuwe uitdagingen om de wereld te voorzien van goede een hoogwaardige zuivelproducten. Prioriteiten verschuiven en we zijn meer dan ooit scherp om flexibele oplossingen te vinden en vooruitgang te boeken.

COVID-19 heeft een grote impact. Onze zorg gaat in eerste instantie uit naar de gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en onze klanten en partners. We begrijpen dat dit moeilijke tijden zijn.
We houden ons strict aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering. We werken waar mogelijk en zoveel mogelijk thuis. Collega’s die toch op kantoor moeten zijn houden 1,5 meter afstand. Sollicitaties verlopen via videogesprekken. In het begin was het even zoeken maar het heeft ons ook veel gebracht, want communiceren via Teams is hierdoor niet meer weg te denken. Onze uitdaging ligt nu bij communicatie en samenwerken.

Stay safe!

Reageer

Auteur
Inge Bodt
Publicatie datum
7-10-2020 13:43
Deel dit artikel
© Copyright Hoogwegt 2023   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close