Nieuwe stagiaires Sam van Rooijen en Barend Derks

Categorieën: Nieuws

In februari verwelkomen wij 2 nieuwe stagiaires bij Hoogwegt!

Profielfoto van Sam van RooijenSam van Rooijen volgt de opleiding Food Commerce and Technology aan Hogeschool Inholland, richting voedingsmiddelentechnologie. Momenteel is ze bezig met haar minor aan Wageningen Universiteit, Food of Animal Origin.
Sam doet onderzoek voor Havero Hoogwegt. 
 

 

 

Profielfoto van Barend DerksBarend Derks is vierdejaars student Food & Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, specialisatie Business.
Barend doet onderzoek voor Hoogwegt Cheese.
 

 

 

"Van harte welkom Sam en Barend, wij wensen jullie een toffe en leerzame stagetijd bij Hoogwegt!"

 

Reageer

Auteur
Inge Bodt
Publicatie datum
4-2-2021 11:18
Deel dit artikel
© Copyright Hoogwegt 2021   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close