Ellen Besselink

International Logistics Coordinator

‘Elke dag weer iets nieuws leren of beleven, wereldwijde contacten, diversiteit in werkzaamheden én samenwerken in een prettig en professioneel team. Dat maakt het voor mij uitdagend.’

Opleiding: Bachelor International Business and Languages

Ik werk bij het onderdeel Hoogwegt International, een operating company dat wereldwijd met name melkpoeder verhandelt. Ik houd me daar bezig met het managen van de logistieke processen. Zo zorg ik ervoor dat de juiste melkpoeder van leverancier zo snel en efficiënt mogelijk terecht komt bij een klant. Het is mogelijk dat deze beiden ver uit elkaar liggen, waarbij het mijn uitdaging is om te zorgen dat de klant zo snel mogelijk de melkpoeder ontvangt. Meestal verwerkt de klant het daarna weer verder in zijn eigen producten, dus is het fijn als hij op tijd zijn producten heeft.
Ik heb tijdens mijn werk veel contact met onze internationale business partners (bijv. klanten en leveranciers). Binnen mijn functie zijn de werkzaamheden heel divers. Wat ik leuk vind, zijn de internationale contacten met klanten en leveranciers en de vrijheid die ik krijg om mijn eigen werk in te richten. Daarnaast zitten er veel enthousiaste collega’s om me heen, waardoor het ook heel prettig werken is. Wat ik ook leuk vind, is dat we bij Hoogwegt kunnen sporten onder werktijd. Zo is er een hardloop groep en een yogagroep, waar iedere medewerker zich bij kan aansluiten. Daar krijg je vanzelf weer energie van!

Bekijk LinkedIn profiel

© Copyright Hoogwegt 2020   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close