Kim Jonkergouw

Technology Lead

Opleiding: Bachelor Voedingsmiddelentechnologie – HAS Hogeschool Den Bosch

‘Hoogwegt heeft als grootste zuivelhandelaar ter wereld een belangrijke invloed op de voedselveiligheid. Ik ben trots dat ik hier dagelijks aan mag bijdragen.’

Ik ben verantwoordelijk voor het stuk QA binnen Havero Hoogwegt, één van de operating companies van Hoogwegt. Mijn taken zijn o.a. het borgen van de voedselveiligheid, het begeleiden van audits van klanten en derden, het uitvoeren van audits bij leveranciers, het ondersteunen van klanten bij vragen over kwaliteit en het goedkeuren van nieuwe leveranciers en producten. 
Het leukste aan mijn functie is dat je constant schakelt met alle afdelingen binnen het bedrijf. Als handelsorganisatie wordt er snel geschakeld en kunnen daardoor veel stappen in korte tijd genomen worden. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat iedereen elkaar begrijpt en op elkaar kan bouwen. Daarnaast is juist het stuk QA binnen een handelsorganisatie juist complex, waardoor hele interessante vraagstukken ontstaan en uitdagingen worden gecreëerd. 
Werken bij Hoogwegt is leuk omdat het een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf is. Daarnaast kennen medewerkers elkaar ondanks dat het een grote organisatie is.'

LinkedIn profiel van Kim

 


 

 

 

 

 

© Copyright Hoogwegt 2024   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close