Lars van de Weerd

Junior Business Controller | Finance

'Afdeling Finance draagt onder meer een steentje bij in het succes van Hoogwegt door het opstellen van scherpe analyses en rapporteren zodat Trade kan inspelen op de altijd volatiele markt.'

Opleiding: Bachelor Bedrijfseconomie

Na het afronden van de studie bedrijfseconomie ben ik begonnen bij Hoogwegt International als Junior Business Controller op de afdeling Finance. Deze functie vervul ik deels ook voor Havero Hoogwegt en Hoogwegt Cheese, twee andere onderdelen die vanuit Arnhem opereren.
Als Business Controller ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste rapportages en het geven van (financieel) advies om de afdeling trade en het management te ondersteunen in het nemen van (cruciale) beslissingen. Als Business Controller ben je de schakel tussen Finance en de andere afdeling zoals logistiek en trade. Juist dat maakt deze functie uitdagend, naast de diversiteit in werkzaamheden. Naast het opstellen van rapportages ondersteun ik als Business Controller bij de maandafsluiting, andere financiële vraagstukken en projecten.

Ik vind dat hier een prettige werkcultuur heerst, wat het werken bij Hoogwegt aangenaam maakt.

LinkedIn profiel van Lars

 

Klik op onderstaande link voor de beschrijving van een Business Controller / BI en stuur een open sollicitatie!

Vacature Business Controller /BI

 

 

© Copyright Hoogwegt 2021   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close