Geert Nijenhuis

Export Manager | Commerce

Als Export Manager ben ik dagelijks verantwoordelijk voor de handelsstrategieën en onze activiteiten in het Midden Oosten.

Opleiding: Bsc Economics & Msc Economics (Rijksuniversiteit Groningen)

De diversiteit in mijn functie blijft mij boeien en uitdagen. In wezen bestaat mijn functie uit twee rollen. Aan de ene kant ben ik bezig met de activiteiten in de regio en met de accounts waarvoor ik verantwoordelijk ben. Aan andere kant ben ik constant met mijn collega’s bezig om de juiste handelsstrategie te bepalen. In mijn rol als trader Midden Oosten spreek ik met veel verschillende soorten accounts; van lokale distributeurs tot multinationals. Reizen maken om deze accounts regelmatig te bezoeken en de relatie te versterken is daarbij essentieel. Iedere reis ontdek je weer nieuwe kansen en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Intern zijn we met alle commerciële collega’s constant in gesprek om de beste strategieën te bedenken en uit te voeren. Het delen en afwegen van informatie die iedereen uit zijn eigen regio meeneemt is ontzettend belangrijk en een constante uitdaging.

Het mooie aan Hoogwegt is dat je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid krijgt en de vrijheid om eigen successen na te streven. Je creëert zelf je kansen om je loopbaan binnen Hoogwegt in te vullen zoals jij dat wilt.

Bekijk LinkedIn profiel

© Copyright Hoogwegt 2020   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close