Liesbeth Dierks - Lennards

Supply Chain Planner | Logistics

Opleiding: Facility Mangement – Tourism & Eventmanagement

'Bij Hoogwegt heb ik de tijd en ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en mijn functie zelf invulling te geven. Ik heb de leukste collega’s. Zij zijn altijd graag bereid om te helpen en hebben allemaal hun eigen kennis. Samen vormen wij een geweldig team en dat komt ten goede aan klant én leverancier!

Hoogwegt vervult voor veel voedselproducenten een belangrijke rol. Zo kopen wij bijvoorbeeld melkpoeder op bij producenten, om die weer te verkopen aan de voedselproducenten. Melk- en melkpoederproducenten zijn dus belangrijke gesprekspartners. Met een aantal van deze producenten hebben wij goede afspraken en werk ik zelf nauw samen. Als Planner is het namelijk van groot belang dat ik over informatie over de verwachtte productie beschik. Op basis van deze verwachting kan ik onze commerciële afdeling weer informeren en kunnen wij samen een planning maken. Vragen als: ‘Wat hebben we nodig?’, ‘Wat kan er verkocht worden’ en ‘Waar voorzien we tekorten?’, zijn uitdagende vragen die iedere dag voorbijkomen. Dat maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Veranderen de cijfers, dan verandert het plan. Flexibiliteit is daarbij van groot belang. Demand planning, wekelijks overleg met vaste melkpoederproducenten, informatie over de kwaliteit van de producten, overleg met commerciële collega’s en het overzicht houden over de in- en uitstroom van goederen.'

LinkedIn profiel van Liesbeth

 

 

 

© Copyright Hoogwegt 2024   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close