Cultuur

Hoogwegt is in zo’n 50 jaar uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een wereldwijd opererend miljardenbedrijf. De lijnen zijn heel kort, we werken pragmatisch en zijn wendbaar.
Ondernemerschap loopt als een rode draad door onze organisatie. Niet alleen binnen de commerciële afdeling, maar ook bij logistiek, finance en Technologie/QA.

Zo heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid voor een bepaalde markt, een bepaald dossier of een specifiek technologisch aspect.

Pas jij bij Hoogwegt?

Hoogwegt is de grootste private zuivelhandelaar in de wereld. En dat willen we blijven. Wij bevinden ons midden in een markt waar snelle besluitvorming en goede interpretatie van markttrends essentieel zijn voor ons succes. Daar kun jij een bijdrage aan leveren!
Wij hebben dagelijks intensief contact met zuivelproducenten, logistieke bedrijven en klanten van over de hele wereld. Daarom gaan nieuwe commerciële medewerkers direct actief aan de slag in een regio. Dit betekent ook dat je 20% van je tijd op reis bent en dat je initiatief toont, je goed kunt schakelen binnen een team van professionals en dat je tenminste één buitenlandse taal goed spreekt en schrijft. Ook voor logistieke, financiële en andere functies geldt dat het belangrijk is dat je beschikt over een internationale scope en snapt wat klanten nodig hebben om hun producten succesvol te verkopen. Want daar ligt de kracht van Hoogwegt. Ligt daar ook jouw kracht? Misschien is werken bij Hoogwegt dan ook wat voor jou!

Bekijk onze vacatures

 

© Copyright Hoogwegt 2024   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close