Wie zijn wij?

Naast Nederland, heeft Hoogwegt vestigingen in Frankrijk, Polen, USA, China, Argentinië, Australië en Singapore.
In ons kantoor in Arnhem bevinden zich de volgende werkmaatschappijen:

Hoogwegt Dairy Essentials richt zich op melkgrondstoffen zoals melkpoeder, boter en whey producten.
Actief in meer dan 100 landen en verkoopt jaarlijks zo´n 500.000 ton melkgrondstoffen voor de productie van o.a. yoghurt, kaas, roomijs en chocolade.

Hoogwegt Dairy Liquids heeft haar focus op een brede range van vloeibare zuivelproducten.
Verhandelt rauwe melk, room, magere melk, mager melkconcentraat en wei. Door de beperkte houdbaarheid van deze producten is er een zeer levendige B2B handel binnen Europa tussen de producenten, handel en eindgebruikers.

Hoogwegt Cheese richt zich op de handel in kaas. Meer dan de helft van de omzet wordt gerealiseerd binnen de EU en de rest wordt geëxporteerd naar de wereldmarkt. Naast industriële kopers is het belang van foodservice en retail sterk groeiende.

Hoogwegt Dairy Ingredients is actief in produceren en verhandelen van melkeiwitten en zuivelingrediënten. Een deel hiervan wordt zelf ontwikkeld in ons inhouse applicatielaboratorium. Dairy Ingredients is actief in 65 landen en heeft de ambitie om flink te groeien.

© Copyright Hoogwegt 2024   |  Privacy Statement   |  Verwerkersovereenkomst
Hoogwegt International B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close